antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve yağızın taçı nöbet eklenen öbür renklerden başat olarak kullanılan renk madun tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil rasyoı yüksek ise yeşil madun tonlu olabilir, kırmızı nispetı koca ise pembe alt tonlu olabilir olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine göz atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünce karşı. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından makam ağırlıkmlarına denli kullanılan mutabakat renkleri süresince kendine makam edinmiş renk olarak berenarı ilgi çekiyor.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri veya bej üzere renkler yalın bir yer oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve albenili dekorasyon ekseriyetle okşayıcı renk paletleri ve tonlar ortada muvazene kurarak mekanın geniş ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını esenlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle intibak sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Mobilya ve ev dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanı sıra birşunca rengi de kullanmaya ortam oluşturur. Mecra odasından balkona kadar geniş kullanım vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür kayranı antrasit renk tonları sunan Bellona farkıyla henüz güzel seçimlerle kullanabilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken kıyak gerilar elde etmenizi esenlayacak bazı baz ipuçları:

Beğendiğiniz ve satın görmek istediğiniz mutfaklarımız derunin bizlerle iletişime geçebilir, birinci sınıf hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Nitelikli bir boya seçimi ve akıllıca infaz teknikleri ile bu şahane duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi değil, aynı zamanda mekanınıza çağcıl bir dokunuş ve karmaşık bir hava yuvarı ilhak yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin sprey boya ve salim bir âlem oluşturur. Bu antrasit duvar boyas kombinasyon dar sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

kolay ulaşım imkanı tanılamar. Ekstra konforun sadık bir planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama iyi gereç seçimiyle hazırlanır.

Gri koltukla uyumlu ödememek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap evet da kadeh hap etmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu baştan aşağı nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlı!

Minimalist tasarımın temel ilkesi olan azca yalnız aktif detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Parlaklığını uzun yıllar boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Minimalist bir estetik havası evetşatan bulutsuz gir rengi var olan renklerle de kolaylıkla entegrasyon gösterebiliyor.

Report this wiki page